Fogfehérítés: ZOOM!

Fogfehérítés: ZOOM!HOLLYWOODI MOSOLY A LEGGYORSABBAN : egy olyan fejlett professzionális fogfehérítési rendszer, mely speciális fény segítségével a leggyorsabban, biztonságosan és hatékonyan teszi ragyogóvá mosolyát.

A fog külső és belső rétegeiben képződött elszíneződést egyaránt eltávolítja. A ZOOM! egy 1 órás fogfehérítési eljárás, mely során a fogfelszínére felvitt zselét 3-szor 20 percig speciális plazma lámpával megvilágítjuk. Ennek hatására aktivizálódik a hidrogén-peroxid tartalmú anyag, az aktív oxigén eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. Ezután egy védőréteggel vonjuk be a fogakat. Ezáltal az Ön fogai természetesen fehérek és vakítóak lesznek. A kezelést követően 2-3 napig színezőanyagot tartalmazó terméket (kávé, cigaretta) nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható. Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás. Átmeneti fogérzékenység felléphet a kezelés alatt. Azonban ezek a tünetek a kezelés befejezése után 1-2 nappal mindig megszűnnek.

Fogfehérítés: ZOOM!A fogak mindig fehérebbek lesznek, mint voltak. Az eredmény több évig tart, de tartóssága függ az életmódtól. Amennyiben a páciens naponta többször fogyaszt kávét vagy intenzíven dohányzik, abban az esetben javasolt az évente 1-2 alkalommal elvégzett színfenntartó kezelés, mely időtartama csupán egy-két nap.

Azoknak ajánljuk, akik egyszeri alkalommal gyors és intenzív hatást szeretnének elérni. A ZOOM a jelenleg piacon lévő fogfehérítő rendszerek közül a legtartósabb színintenzitású fogfehérítő módszer. A ZOOM! klinikailag fejlesztett fogfehérítési rendszere megközelítőleg 6-11 árnyalatnyi világosodást és egyenletes fehérséget eredményez egy órányi kezeléssel.

Ajánljuk Önnek, aki megengedheti magának, hogy olyan gyors eljárást válasszon, amelynek eredményeképpen mosolya a hollywoodi sztárok mosolyával vetekedhet.

Amennyiben további kérdése merülne fel a ZOOM! eljárással kapcsolatosan, forduljon bizalommal hozzánk.