Ózonfogászat, ahol nincs fúrás és fájdalom

Fájdalommentes fogszuvasodás-kezelés ózonnal

Ózonfogászat

Ugye Ön is szokott szorongani a fogorvosi kezelés előtt? Az injekció, a fogfúrás, az ezzel járó zaj és fájdalom mind kellemetlen élményt jelent valamennyiünk számára. A forradalmi újdonságnak számító HealOzone berendezés használatával a fogszuvasodás természetes úton megszűntethető ózon kezelésével. A beavatkozás fájdalommentes, gyors és biztonságos.

Az ózon egy oxigén bázisú, erősen oxidáló anyag, mely a természetben O3 molekulaként fordul elő. Az ózont a HealOzone készülék oxigén molekulákból képes előállítani. Különösen hatékonyan pusztítja a szuvasodást okozó baktériumokat a fogban és a fog felszínén. Az ózon mélyen áthatol a szuvas foganyagon, így elegendő mindössze 20 másodperces kezelés a fogszuvasodást okozó baktériumok elpusztításához. Az ózonterápia nyújtja elsőként a lehetőségét annak, hogy a szuvasodást meghatározott előírások közepette, fúrás és tömés nélkül gyógyítsuk. Az ózonterápia esetében egy forradalmian új kezelési formáról van szó. Az ózon alkalmazása során a fogszuvasodás egy gyors és fájdalommentes eljárással megállítható. Az ózonkezeléshez nincs szükség érzéstelenítő injekcióra, fúrásra és tömésre.

A kezelés teljesen veszélytelen. A készülék konstrukciója garantálja, hogy az ózon kizárólag a fog kezelt felületére hat. A kezelés végén pedig a HealOzone készülék az ózont ártalmatlan oxigénné alakítja. A HealOzone az egyetlen biztonságos készülék a fogorvosi praxisban történő ózonfelhasználásra.

A HealOzone kezelés rendkívül sokoldalúan alkalmazható a szájüregben lévő különféle betegségek gyógyítására. annál is inkább, mivel nincs semmiféle kockázata és mellékhatása:
Ózonfogászat

  • Fogszuvasodás kezelése: simafelszíni-, barázda- és fognyaki szuvasodás, nehezen hozzáférhető fogak közötti szuvasodás
  • Fognyaki érzékenység kezelése
  • Gyökérkezelés megelőzése: nagyon mély szuvasodásnál, mely a fogbélüreghez közel van
  • Fertőzött gyökércsatornák sterilizálása
  • Barázdazárás előtt a barázda sterilizálása
  • Fogfelszínek sterilizálása: tömések, betétek és fogpótlások behelyezése előtt a fogfelszín (csonk) sterilizálása
  • Olyan vírusos megbetegedések kezelésére, mint a herpesz és az afták: lehetőleg korán, már az első jelek esetén

A HealOzone kezelés hatására a fog felületén, és a fogban található szuvasodást okozó baktériumok elpusztulnak, a fog így sterilizálódik. Ezután a rendelőben egy olyan oldattal kezeljük a fogat, amely fluoridot, és a gyógyuláshoz elengedhetetlen létfontosságú ásványi anyagokat tartalmaz.